Tarkenna hakua

Kaarinan myytävät tontit

Kaarinan kaupungilla nyt uusia tontteja tarjolla ennätysmäärä, eli yli 70 kappaletta eri puolilla Kaarinaa. Lisätietoja uusista sekä jatkuvan haun piirissä olevista tonteista Kaarinan omakotitontit kohdasta. 

Ajantasalla oleva tieto vapaista tonteista löytyy omakotitonttien sivujen hinnastosta tai alta löytyvästä sähköisestä palvelusta. 

Kaarina myy tonttimaata halukkaille ympäri vuoden. Tämän lisäksi eräistä tonteista järjestetään tarjouskauppoja. Kaarina myy tontteja niin viihtyisään omakoti- ja pientaloasumiseen, kuin yritystenkin käyttöön. Tonttimaata on tarjolla myös vuokrakäyttöön.

Vuokrausmahdollisuus Kirismäen, Hiiskanmäen, Piikkiön keskustan ja Untolan alueen tonteilla. Tutustu tonttitarjontaamme myös ilmasta käsin

Tutustu tontteihin ja täytä sähköinen hakemus tästä

Ohjevideo tonttien tarkasteluun opaskarttapalvelun avulla

Ohjevideo tonttien hakemiseksi tontinvarauspalvelussa

Tervetuloa Kaarinaan !

Arjen sujuvuus houkuttelee tänne asumaan, sillä tarvittavat palvelut ja monet harrastusmahdollisuudet ovat ilahduttavan lähellä. Luonnon vehreys ja merenläheisyys lataa asukkaat täyteen energiaa. Liikkuminen Kaarinassa sujuu ketterästi polkupyörällä, autolla tai julkisen linja-autoliikenteen, kuten Fölin kyydissä. Luontoreitit, Saariston Rengastie ja veneväylät vievät pienet ja suuremmat vielä kauemmas ikimuistoisiin seikkailuihin.

Kaarina on palkittu lukuisia kertoja Suomen yritysmyönteisimmäksi paikaksi, koska meillä yrityshankkeet hoidetaan nopeasti ja joustavasti. Tontit yrityksille sijaitsevat huippupaikoilla, suoraan Turku-Helsinki E18-moottoritien ja sen neljän liittymän varrella. Sijainti lähellä Turun ja Naantalin satamia ja Turun lentokenttää mahdollistaa mutkattomat kulkureitit kauemmas maailmalle ja nopeasti takaisin.

Voit ilmoittautua tämän linkin kautta sähköpostilistalle, jonka kautta ilmoitamme uusista ammattimaiseen rakentamiseen tarkoitetuista tonteista.

Tutustu talviseen Kaarinaan tämän linkin kautta.