Tarkenna hakuaKaarinan omakotitontit!

Etsitkö rakennusmaata omakotitalolle Kaarinasta?  

Myynnissä on yli 80 omakotitonttia eri puolilla Kaarinaa. Kaikkien tonttien koot ovat 810–1801 m2 ja rakennusoikeus 171–333 k-m2. Tonttien pohjahinnat ovat
34 000–85 390 euroa sisältäen kadunrakentamiskorvaus-maksun. Kaikki tontit ovat heti rakentamiskelpoisia.

Kaarinassa on otettu käyttöön uusi naapuruston hakukone Know Your Hoods. Olemme myös ensimmäisinä pilotoineet palveluun kaupungin tonttitarjonnan.

Tutustu Know Your Hoods palveluun tästä

Kaarina myy tonttimaata halukkaille ympäri vuoden. Tämän lisäksi eräistä tonteista järjestetään tarjouskauppoja. Tontteja tarjolla niin viihtyisään omakoti- ja pientaloasumiseen, kuin yritystenkin käyttöön. Vuokrausmahdollisuus Kirismäen, Hiiskanmäen, Piikkiön keskustan sekä Untolan alueen tonteilla. 

Lisätietoja uusista sekä jatkuvan haun piirissä olevista tonteista Kaarinan omakotitontit kohdasta tai sähköisestä pavelusta.
Tutustu tonttitarjontaamme myös ilmasta käsin

Tutustu tontteihin ja täytä sähköinen hakemus tästä

Ohjevideo tonttien tarkasteluun opaskarttapalvelun avulla

Ohjevideo tonttien hakemiseksi tontinvarauspalvelussa

Tervetuloa Kaarinaan !

Arjen sujuvuus houkuttelee tänne asumaan, sillä tarvittavat palvelut ja monet harrastusmahdollisuudet ovat ilahduttavan lähellä. Luonnon vehreys ja merenläheisyys lataa asukkaat täyteen energiaa. Liikkuminen Kaarinassa sujuu ketterästi polkupyörällä, autolla tai julkisen linja-autoliikenteen, kuten Fölin kyydissä. Luontoreitit, Saariston Rengastie ja veneväylät vievät pienet ja suuremmat vielä kauemmas ikimuistoisiin seikkailuihin.

Kaarina on palkittu lukuisia kertoja Suomen yritysmyönteisimmäksi paikaksi, koska meillä yrityshankkeet hoidetaan nopeasti ja joustavasti. Tontit yrityksille sijaitsevat huippupaikoilla, suoraan Turku-Helsinki E18-moottoritien ja sen neljän liittymän varrella. Sijainti lähellä Turun ja Naantalin satamia ja Turun lentokenttää mahdollistaa mutkattomat kulkureitit kauemmas maailmalle ja nopeasti takaisin.

Voit ilmoittautua tämän linkin kautta sähköpostilistalle, jonka kautta ilmoitamme uusista ammattimaiseen rakentamiseen tarkoitetuista tonteista.

Tutustu talviseen Kaarinaan tämän linkin kautta.