Tarkenna hakua

Kotikirjasto Hopeakettu tulee asiakkaan luo

Kaarinan kirjaston kotipalvelu, Kotikirjasto Hopeakettu toimittaa kirjastoaineistoa kotiin niille kaarinalaisille, jotka liikuntavamman, sairauden tai muun syyn vuoksi eivät voi itse asioida kirjastossa.

Kotikirjasto Hopeaketun palvelut

Kotikirjasto Hopeaketun palveluihin kuuluvat kotona asuvien asiakkaiden henkilökohtaisen palvelun lisäksi siirtokokoelmat erilaisiin laitoksiin. Lisäksi Kotikirjasto Hopeaketun henkilökunnalta voi tilata kirjavinkkauksia.

KirjakassiPalvelut henkilöasiakkaille

Kotikirjasto Hopeaketun henkilöasiakkaat saavat kassillisen kirjastoaineistoa suoraan kotiin kerran kuussa omien toiveittensa mukaan. Palvelu on maksuton.

Palvelutaloissa on siirtokokoelmia

Siirtokokoelmalla tarkoitetaan kirjaston palvelutaloihin säännöllisesti toimittamia, vaihtuvia aineistokokoelmia. Siirtokokoelmat on tarkoitettu palvelutaloissa asuville ja siellä asioiville henkilöille.


Siirtokokoelmia on seuraavissa palvelutaloissa:

  • Hoivakoti Oskari

  • Hovirinnan palvelukeskus 

  • Kaarinakoti

  • Palvelutalo Värttinä

  • Nappi & Plätty

  • Omaishoidon tukikeskus Visiitti

  • Tupasvillan palvelutalo

  • Wanhustentalo Kotikumpu

  • Vire Koti Katariina

Tilaa kirjavinkkaus

Kirjavinkkaus on kirjoista ja niiden sisällöstä kertomista. Kirjojen lisäksi vinkataan myös muuta aineistoa, kuten elokuvia ja äänikirjoja. Kotikirjasto Hopeaketun vinkkarit vinkkaavat kirjastoon hankittua uutuusaineistoa. Vinkkauksen aika sovitaan etukäteen.

Lisätietoja saa kirjastosta

Lisätietoja saa ikääntyvien palveluista vastaavalta kirjastonhoitajalta Sari Saarelalta. Kyselyjä ja kirjatoiveita voi esittää muullekin henkilökunnalle.

Kysy Celian palveluista

Kaarinan pääkirjastossa voi rekisteröityä Celia-kirjaston asiakkaaksi. Kysy lisää kirjastosta. Pääkirjastossa on oma Celian äänikirjakokoelma.

Ikäihmiset saivat oman Kirjastokummin

Kaarinan kulttuuri- ja kirjastopalveluista sekä tapahtumista ja näyttelyistä voi saada henkilökohtaista neuvontaa. Ikäihmisten palvelutori Eerikissä alkaa keskiviikkona 12.9. Kirjastokummin vastaanotto, jolle pääsee joko varaamalla ajan tai poikkeamalla paikan päällä. Kirjastokummi opastaa ikäihmisiä niin kirjaston kuin kulttuurinkin asioissa. Lue lisää Kirjastokummista >>