Tarkenna hakua

Nugipagu ajaa nuorten luo

Kaarinan kaupungin nuorisopalvelut siirtyy kesällä jälleen renkaitten päälle. Kaarinassa aloittaa kesäkuussa uutena toimintamuotona liikkuva nuorisotila, pakettiauto nimeltään Nugipagu. Nugipagu on tilarajoitteista täysin vapaa ja mahdollistaa liikkumisen koko Kaarinan alueella juuri sinne, missä nuoret ovat.

Nugipagu liikkuu Kaarinassa kesällä aikavälillä 15.6.- 24.7.2020. Pääsääntöisesti toiminta-aika on arkisin klo 16–22. Nugipaguun ovat tervetulleita kaikki kaarinalaiset 9-18-vuotiaat nuoret.

Nugipagun päätavoitteita ovat nuorten saavuttaminen ja kohtaaminen myös nuorisopalveluiden piirin ulkopuolelta, maksuttoman ja helposti lähestyttävän kesätoiminnan tarjoaminen nuorille sekä toimiminen tasapuolisesti koko Kaarinan alueella. Pagussa on aina vähintään kaksi ammattitaitoista nuorisotyöntekijää mukana.

Nuoret ovat olleet mukana Nugipagun suunnittelussa ja saaneet vaikuttaa muun muassa sen mukana kulkevaan välineistöön. Myös Nugipagun uusi hieno logo on nuoren käsialaa. Tylsää ei Nugipagussa tule olemaan, sillä välineistöstä löytyy esimerkiksi useita eri piha- ja lautapelejä, urheilu- ja sirkusvälineitä, vilttejä, taittotuoleja, grilli ja kahvinkeitin.

Nugipagu somessa

Nugipagun tavoittaa helpoiten sosiaalisen median kautta. Pagulla on käytössään WhatsApp, Instagram ja Snapchat, joiden avulla voi kutsua Nugipagun mihin tahansa julkiseen paikkaan Kaarinan alueella. Pagun liikkeitä pystyy seurailemaan sometilien avulla ja tulla itsekin osallistumaan toimintaan. Tunnisteina käytetään seuraavia: #kaarinannuoret, #nugipagu, #motorisoitunuorisotyö, #liikkuvanuorisotyö, #kaarina, #kesäkaarina, #kesä2019.

Nugipagun tavoittaa numerosta 0503033790 ja nimellä Nugipagu Instagramista ja Snapchatista.

nugipagu.jpeg
Nugipagu liikenteessä kesällä 2018