Tarkenna hakua

Musiikin opetus

Kaarinan musiikkiluokat toimivat Valkeavuoren koulussa ja musiikkiluokkatoimintaa on vuosiluokilla 3-9. Perusopetuksessa alkanut musiikkiluokkatoiminta jatkuu myös Kaarinan lukiossa.

Perusopetuksen musiikkiluokille valitaan oppilaat 2. luokilta erillisen pääsykokeen avulla. Musiikkiluokille valitaan vuosittain enintään 30 oppilasta. Musiikkiluokilla opiskellaan musiikkia neljä tuntia viikossa ja näistä tunneista yksi on kuorotunti.

Musiikkiluokilla tavoitteena on oppia lukemaan nuotteja, laulamaan ja soittamaan nuoteista ja saada kokemuksia yhteissoitosta, -laulusta ja esiintymisestä. Kaikkea näitä harjoitellaan niin oppitunneilla kuin yhteisissä konserteissa ja tapahtumissa.

Musiikin ja Ilmaisun linja Kaarinan lukiossa  

Kaarinan lukiossa voi suorittaa opintokokonaisuuden ja lukiodiplomin musiikin ja musiikkiteatterin alalta.

Lisää tietoa asiasta lukion kotisivuilta.


Tule mukaan tukemaan musiikkiluokkien toimintaa

Kaarinan Nuorten Musiikinharrastajien Tuki ry (Mustuki) on yhdistys, joka tukee kaarinalaisia nuoria musiikinharrastajia sekä taloudellisesti että talkootyön voimin. Yhdistys toimii Kaarinan musiikkiluokkien vahvana taustatukena. Mustuki tukee musiikkiluokkalaisten musiikin harrastusta ja oppilaiden yhteenkuuluvuutta sekä edistää kodin ja koulun välistä yhteistyötä.

Jäseniksi ovat tervetulleita musiikkiluokkalaisten perhee sekä kaikki ne, jotka haluavat tukea kaarinalaisten lasten ja nuorten musiikkiharrastusta. Perhekohtainen jäsenmaksu on 15 € vuodessa.
Tilinumero: FI39 2325 1800 0043 03

Lisätiedot:
Mustuki ry puheenjohtaja Kati Suunpohja 040 5489 774
Facebook
www.kaarinanmusiikkiluokat.fi