Tarkenna hakua

HOITOTARVIKEJAKELU


Jos sinulla on pitkäaikaissairaus (yli 3 kk), sinulla saattaa olla oikeus saada hoitotarvikkeet terveyskeskuksesta. 

Päätöksen hoitotarvikkeista hoitosuunnitelmineen tekee lääkäri tai terveydenhuollon ammattihenkilö. Jaettavia hoitotarvikkeita ovat mm. avanne-, haavanhoito-, katetrointi- ja dialyysitarvikkeet sekä vaipat keskivaikeaan ja vaikeaan virtsa- ja ulosteinkontinenssiin.

Hoitotarvikkeet tilataan ennakkoon, vähintään 2 viikkoa aikaisemmin, mieluiten sähköisellä lomakkeella tai Puhelinaikana tiistaina ja torstaina klo 8.00-10.00, numerosta 02 588 3677 tai 050 300 6253. Ensimmäinen tilaus tulisi tehdä puhelimitse.

HUOM! DIABETESTARVIKEJAKELU toimii diabetesvastaanoton yhteydessä.Kts yst. diabetestyö


Tilauksen voi tehdä myös tulemalla paikan päälle pääterveysasemalle tiistaina ja torstaina klo 12.00-14.00. Tämä aika on tarkoitettu vain tilauksien tekemiseen, emme voi taata hakemanne tuotteen saatavuutta.

HUOM! Torstaina 4.6. hoitotarvikejakelu on poikkeuksellisesti kiiinni.

Koska haluamme varmistua siitä, että saatte juuri teille sopivat tuotteet, tulee ennen tilauksen tekemistä selvittää:

  • tuotteen merkki
  • nimi
  • koko
  • tilattava määrä
  • REF-koodi

Kun tilaamanne tuotteet ovat noudettavissa, ilmoitamme siitä teille tekstiviestillä, jonka jälkeen tilauksen voi hakea hoitotarvikkeiden noutopisteeltä. Noutopiste sijaitsee pääterveysaseman K-kerroksessa (sisäänkäynti fysioterapian ulko-ovesta) ja on avoinna terveyskeskuksen aukioloaikojen mukaan.