Tarkenna hakua

Neuvolat

TIEDOTE / Neuvola-, puhe- ja toimintaterapia sekä psykologipalvelut

Yllä mainituissa yksiköissä pyritään palaamaan mahdollisimman normaaliin vastaanottotoimintaan toukokuun aikana. Väliin jääneitä lastenneuvolan tarkastuksia ei pääsääntöisesti tehdä jälkikäteen. Poikkeuksena neuvolan 4- ja 6-vuotiskäynnit, joilla lapsi saa myös tehosterokotukset. Jos huoltajalla on erityinen huoli, terveydenhoitaja tekee hoidontarpeen arvion ja varaa ajan sen mukaisesti.

Rajaamme edelleen asiakkaiden määrän toimitiloissa mahdollisimman vähäiseen tartuntariskien minimoimiseksi. Tästä syystä toivomme, että käynneille saavutaan yksin aina kun se vain on mahdollista ja lasten käynneillä yhden huoltajan kanssa. Äitiysneuvola- ja vauvakäynneille ovat molemmat vanhemmat tervetulleita. Vastaanotoille saavutaan vain terveenä!

Avoneuvolatoiminta on suljettu toistaiseksi. Tarvittavat kontrollikäynnit ja rokotukset hoidetaan ajanvarauksella. Ryhmätoimintoja ei vielä käynnistetä.

Korona-tilanteen muuttuessa, yksikön toimintaa tarkastellaan uudelleen ja muutoksista tiedotetaan kaupungin internet-sivuilla.


Neuvolapalvelut ovat kuntalaisille tarkoitettuja maksuttomia peruspalveluja. Kaarinassa neuvolapalveluihin kuuluvat ehkäisyneuvola, äitiysneuvola ja lastenneuvola. Toiminta perustuu määräaikaistarkastuksiin ja yksilöllisesti sovittuihin tapaamisiin.

Ikäihmisten neuvola puolestaan palvelee kotonaan asuvia kaarinalaisia ikäihmisiä.