Tarkenna hakua

Tiedote 25.5.2020

Kaarinan kaupunki tarjoaa kesätyöpaikan noin sadalle nuorelle

Kaupungin kesätyöpaikkoihin saapui hakemuksia määräaikaan mennessä yhteensä lähes 400 kappaletta. Kesätyöpaikan heistä saa noin sata nuorta. Kesätöitä oli mahdollisuus hakea arvonnan tai haastattelun kautta.

- Arvonnan kautta haettavina olleet kesätyöpaikkamme on nyt pääsääntöisesti täytetty. Osa haastattelun kautta olleista paikoista on vielä täyttämättä ja haastattelut käynnissä, kertoo kesätyönhakua koordinoiva Anne Rostedt.

Jo paikan saaneeseen 70 nuoreen on oltu yhteydessä sähköpostitse. Vielä täyttämättä olevien kesätyöpaikkojen osalta tilanne selviää toukokuun aikana.

Tuumasta duuniin täydentää kaupungin tarjontaa

Oman kesätyötarjonnan lisäksi kaupunki tarjoaa 30 nuorelle Tuumasta duuniin -tukisitoumuksen, jolla he voivat työllistyä kesäksi kaarinalaiseen yritykseen:

- Sitoumuksen saaneen nuoreen tulee hankkia kesätyöpaikka, jonka palkkakustannuksiin kaupunki osallistuu 400 eurolla. Tällä hetkellä sitoumuksen saaneista on työllistynyt noin puolet, Anne Rostedt kertoo.

Sitoumukset ovat voimassa 31.5. asti. Mikäli nuori ei ole tähän mennessä löytänyt työpaikkaa, siirtyy sitoumus varasijalla olevalle nuorelle.

Lisätietoja:

toimistosihteeri Anne Rostedt, p. 050 373 2617, anne.rostedt@kaarina.fi

Kuvituskuva