Tarkenna hakua

Tiedote 28.2.2020

Kaarinan kaupungin alkuvuoden laskutus on viivästynyt ohjelmistovaihdosten vuoksi

Kaupungin laskutukset käynnistyvät taloushallinnon ohjelmavaihdosten vuoksi myöhässä. Alkuvuoden laskut tulevat asiakkaille maaliskuun aikana. Kaupunki pahoittelee asiakkailleen aiheutunutta haittaa.

Vaihda paperilasku e-laskuksi

Ohjelmistomuutoksen jälkeen ensimmäinen kaupungilta tuleva lasku tulee kaikille paperisena. Kun saat paperisen laskun, käy verkkopankistasi valitsemassa e-laskut ja toimittajaksi Kaarinan kaupunki. Antamalla luvan lähettää verkkolaskuja, tulet saamaan kaikki Kaarinan kaupungin laskut jatkossa verkkolaskuina. Näin säästät luontoa ja kaupungin postituskustannuksia. Laskut tulevat ajoissa, eivät katoa matkalla ja säilyvät verkkopankissasi. 

Kaarinan kaupungin alkuvuoden ostolaskujen käsittelyssä on vielä viivettä ohjelmistovaihdosten vuoksi

Kaarinan kaupungin tammikuun ja helmikuun alun ostolaskuja on edelleen käsittelemättä. Muutosvaihe on aiheuttanut paljon ylimääräistä työtä, josta viivästys johtuu. Tilanteen odotetaan normalisoituvan maalis-huhtikuun aikana. Kaupunki maksaa laskunsa toimittajilleen viiveettä, kun se on mahdollista. Pyydämme kärsivällisyyttä toimittajilta tässä väliaikaisessa tilanteessa.

Tilikunta oy

Kaarinan kaupungin taloushallinnon ja palkanlaskennan hoitaa Tilikunta Oy. Tilikunta Oy on Kaarinan kaupungin, Paimion kaupungin, Liedon ja Sauvon kuntien omistama palvelukeskus. Yhteistyötä on tehty jo vuoden 2017 alusta alkaen.


Kaarinan kaupunki

Sinikka Sinervuo-Koskinen

talousjohtaja

050 373 9116

sinikka.sinervuo-koskinen@kaarina.fi