Tarkenna hakua

Uutinen 21.4.2020

MLL:n verkossa toimivat perhekahvilat ja muut palvelut korona-aikana

MLL järjestää korona-aikana etäkahviloita Varsinais-Suomen piirin ja paikallisyhdistysten voimin. Turun itäisten kuntien alueella etäkahviloita järjestää Paimion paikallisyhdistys.

  • Paimion yhdistys pitää etäkahvilaa torstaisin 9.30-10.30.
  • Perhekeskus Marakatin etäkahvilat keskiviikkoisin 13-14 ja torstaisin 10.30-12.

Osallistua voi matalalla kynnyksellä. Mukaan voi tulla vaikka vain kuuntelemaan muiden keskusteluja. Etäkahviloissa on usein tarjolla myös erilaisia alustuksia keskusteluille, vierailijoita ja mukavaa puuhaa perheen pienimmille.

Kaikkien seudun etäkahviloiden aikataulut ja liittymislinkit löytyvät helpoiten yhdistysten omilta Facebook-sivuilta, mutta ne ovat koottu myös MLL:n Varsinais-Suomen piirin kotisivuille.

Muita palveluita

MLL:n Varsinais-Suomen piirin muutkaan toiminnat eivät ole jääneet tauolle, vaan siirtyneet mahdollisuuksien mukaan verkkoon. Tapahtumia ja koulutuksia järjestetään edelleen etänä, ja palvelut pyörivät normaalisti.

MLL:n lastenhoitopalvelut ovat edelleen perheiden käytettävissä Liedossa ja Kaarinassa, ja hoitajat auttavat mielellään perheitä tilapäisten ja lyhytaikaisten lastenhoitotarpeiden kanssa, mikäli kaikki perheenjäsenet ovat terveenä.

Myös ammatilliset perhepalvelut jatkavat normaalisti toimintaansa, ja lapsiperheiden on esimerkiksi mahdollista hakea kotipalveluapua kunnan palvelusetelin avulla MLL:n V-S piirin Perhepalvelut Oy:ltä.

Lisätietoja:

varsinaissuomenpiiri.mll.fi/ajankohtaista/mll-palvelee-edelleen/

Kuvituskuva