Tarkenna hakua

Uutinen 27.4.2020

Ruokakasseja kaarinalaisille esi- ja perusopetuksen etäoppilaille

Kaarinalaisille esi- ja perusopetukseen kotoa käsin (etäopetus) osallistuville lapsille jaetaan eskari- ja koululounaan korvaavia ruokakasseja. Ruokakassit jaetaan kaikille halukkaille ennakkoilmoittautumisten perusteella siten, että yhtä esi- tai perusopetusikäistä kohti annetaan yksi lämmitettävää ruokaa sisältävä kassi. Ruokakasseja jaetaan viikoittain ja ruokakassin saajiksi ovat oikeutettuja myös ne kaarinalaiset perusopetusikäiset lapset ja nuoret, jotka käyvät koulua esimerkiksi Turussa.

Lähiopetuksessa olevien ruokailu esi- ja perusopetusyksiköissä jatkuu ennallaan, eikä perhe voi ilmoittautua ruokakassin hakijaksi, mikäli lapsi osallistuu lähiopetukseen.

Ruokakassien jakotilaisuus, johon ilmoittautuminen on nyt käynnissä, järjestetään 6.5.2020.

Ilmoita huollettavaasi koskeva ruokakassitilaus vastaamalla tähän kyselyyn tiistaihin 28.4. klo 9 mennessä. Huomioithan, että jokaisesta esi- ja perusopetusikäisestä lapsesta tulee täyttää erillinen lomake. 

Huomioitavaa:

  • Ilmoittautumisajan päätyttyä tehdään tilaus tarvittavista ruuista tukkuun, emmekä siksi voi ottaa uusia ilmoittautumisia linkin sulkeuduttua.
  • Tärkeää tietoa ruokakassien jaon aikatauluista ja hakupaikoista välitetään Wilman kautta ja Kaarinan kaupungin kotisivuilla ilmoittautumisen päätyttyä ja muutama päivä ennen varsinaista jakelua. Seuraathan tiedotusta!

Mikäli perheenne tarvitsee ruokahuollosta huolehtimiseen jaettavien ruokakassien lisäksi apua, auttavat niin Operaatio Ruokakassi kuin Kaarinan kaupungin perhe- ja sosiaalipalvelut, p. 050 373 2592 (arkisin klo 8.30-15).

Lisätietoja:
Heidi Paju, palvelupäällikkö, puh. 02 588 4170
Emmi Virtanen, johtava rehtori, puh. 050 471 0874