Tarkenna hakua

Tiedote 7.4.2020

Abbaa, elokuvamusiikkia ja kotikoulua

Huhtikuun Kirjastokeikan voi katsoa verkossa.

Huhtikuun kirjastokeikalle oli valittu kaarinalainen sisaruskolmikko Linnea, Matilda ja Mikael Setälä, joiden oli tarkoitus esittää Kaarina-talon aulassa tuttua kevyttä ohjelmistoa viululla, pianolla ja saksofonilla. Koska konserttia ei vallitsean tilanteen vuoksi voida järjestää Kaarina-talossa, siirretään se verkkoon: sisarukset soittavat kotonaan olohuonekonsertin, jonka yhteydessä he kertovat myös elämästään kotikoulussa ja vapaa-ajan viettämisestä poikkeusoloissa.

Olohuonekeikka tulee katsottavaksi ja kuunneltavaksi Kaarinan kaupungin nettisivuille, some-kanaviin ja YouTube-kanavalle keskiviikkona 8.4. eli juuri sinä päivänä, jolloin kolmikon piti esiintyä Kaarina-talon aulassa. Keikka on katsottavissa toistaiseksi. Pääset Olohuonekeikalle tästä.

Linnealla, Matildalla ja Mikaelilla on paljon kokemusta erilaisista esiintymisistä muun muassa konserteista ja teatterilavalta. Verkkoon siirretyllä Kirjastokeikalla he soittavat muun muassa Abbaa ja elokuvamusiikkia. Tervetuloa kuulolle!

Kirjastokeikat on Kaarinan kulttuuri- ja kirjastopalveluiden esityssarja, johon ovat saaneet hakea mukaan kaikki entiset ja nykyiset kaarinalaiset, joilla on jotakin esitettävää. Ensimmäisillä Kirjastokeikoilla vuonna 2019 mukana olikin monipuolisesti ohjelmaa aina nykykansanmusiikista aforismeihin ja akrobatiaan.

Olohuonekeikka